برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1405/01/15 - 12:32
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بنا به گزارش کاظمی مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان

**تداوم خدمات‌رسانی کارشناسان تغذیه آذربایجان غربی در شرایط بحرانی؛ انجام بیش از ۲ هزار مشاوره تخصصی از آغاز جنگ رمضان**

**رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ضمن گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر، به تشریح عملکرد کارشناسان تغذیه استان در بازه زمانی ۳۵ روزه همزمان با "جنگ رمضان" (از ۹ اسفند لغایت ۱۴ فروردین) پرداخت.**

به گزارش کاظمی مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت، فریبا بابایی با اشاره به پایداری ارائه خدمات سلامت در شرایط دشوار اخیر اظهار داشت: «علیرغم شرایط ناشی از تهاجم دشمن و آغاز جنگ رمضان از نهم اسفندماه، فرزندان ملت در سنگر سلامت، لحظه‌ای از خدمت‌رسانی دست نکشیدند. در این بازه زمانی سرنوشت‌ساز که با ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نیز متقارن بود، مجموعاً ۲ هزار و ۱۲۴ مورد مشاوره تغذیه‌ای توسط کارشناسان ما به هم استانی‌های عزیز ارائه شده است.»

 

**صیانت از سلامت مادران و سالمندان در شرایط ویژه**

رئیس گروه بهبود تغذیه با تاکید بر لزوم پایش تغذیه در گروه‌های حساس طی این ایام گفت: «در این ۳۵ روز، ۷۲۶ مادر باردار تحت مراقبت‌های ویژه تغذیه قرار گرفتند تا اطمینان حاصل شود که سلامت این عزیزان و نسل آینده در شرایط سخت کنونی آسیب نمی‌بیند. همچنین، ۳۵۷ مورد مراقبت تغذیه‌ای به سالمندان ارائه گردیده که با هدف حفظ قوای جسمانی و ارتقای ایمنی بدن این گروه سنی در مواجهه با استرس‌های محیطی بوده است

 

**مدیریت تغذیه‌ای بیماری‌های مزمن**

بابایی در ادامه به نقش حیاتی رژیم غذایی در کنترل بیماری‌های زمینه‌ای اشاره کرد و افزود: «تعداد ۹۳۲ مورد مراقبت تخصصی نیز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا و دیابت انجام شده است. در شرایطی که استرس و تغییر در عادات غذایی می‌تواند برای این بیماران خطرآفرین باشد، کارشناسان ما با ارائه مشاوره‌های دقیق، به کنترل وضعیت این عزیزان کمک شایانی نمودند»

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: «همکاران ما در گروه بهبود تغذیه، با الهام از روحیه ایثارگری و در راستای لبیک به رهنمودهای مقام معظم رهبری، همواره در کنار مردم حضور داشته و تلاش می‌کنند تا با وجود تمامی چالش‌های ناشی از تجاوزات اخیر، هیچ خللی در مسیر تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه ایجاد نشود.»

  • گروه خبری : آخرین اخبار,گالری عکس
  • کد خبر : 27489
کلمات کلیدی
خدیجه کاظمی
خبرنگار

خدیجه کاظمی

تنظیمات قالب